Ribbvägg & akustikpanel tak

< Inspiration vardagsrum | Inspiration övrigt >

Rustic Smoked Oak Ribbon-Wood Classic Oak tak Ribbon-Wood Classic Oak i tak Ribbon-Wood Walnut i tak Ribbon-Wood Walnut i tak Ribbon-Wood Walnut i tak Ribbon-Wood Walnut i tak

Akustikpanel passar ditt tak

Akustikpanel, när man pratar om ribbväggar, förknippas oftast med väggpanel och inte så mycket med tak. Väggarna är också den vanligaste placeringen för att både förbättra ett rums akustik och för att skapa en stilfull inomhusmiljö. Allt fler väljer att montera panelerna i taket. Ibland görs detta i kombination med att även väggarna blir beklädda, men vissa väljer att ha panelen enbart i taket. Sett till hur ljudnivån påverkas så skapar även akustikpanel i taket en bättre akustik.  Vi kan konstatera att intresset för att placera aksutikpanelen i taket har ökat rejält och det föds hela tiden nya kreativa användningsområden för ribbväggarna.

Att installera akustikpaneler som ribbväggar i taket kan alltså ge en rad fördelar, både när det gäller ljudmiljö, estetik och välbefinnande. Det är en effektiv lösning för att förbättra akustiken i olika typer av rum och skapa en mer trivsam och produktiv miljö.

Funderar du på ett ribbtak så är vår akustikpanel enkel att montera även i ett tak. Låt dig inspireras av våra inspirationsbilder med akustikpanel i tak.

 

Varukorg

Stängt under sommaren W28-30 (8 juli - 28 juli) | Vi börjar leverera produkter igen tidigast den 29 juli | Glad sommar!

Rulla till toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?