Om oss

WallRibbons produkter är en del av Wallsystems. Vi är ett svenskt företag med värdedrivande faktorer som skandinavisk akustisk högre design, större flexibilitet och bättre kvalitet. Med dessa ord som ledstjärna skapar vi gynnsamma ljudlandskap för olika typer av miljöer.

Med kunskap och erfarenhet utvecklar och tillverkar vi produkter vid våra produktionsanläggningar i Tranås/Vittaryd. Vi är en stor aktör inom akustisk design.

Historia

Vi har arbetat med trä i nästan 75 år och har under årens lopp förvärvat en gedigen expertis. I våra fabriker förs hantverket vidare från generation till generation på ett naturligt sätt. Ända sedan starten 1948 och fram till 1998 har tillverkning av handvävda tyger varit en viktig del av verksamheten. I mitten av 80-talet inriktades verksamheten alltmer på designade inredningsprodukter för offentliga miljöer. 2016 köpte vi en produktionsenhet i Tranås, en ledande leverantör av fanerade komponenter till möbel- och inredningssnickeribranschen. Under 2021 tog vi ett nytt steg och det är att erbjuda några av våra produkter till den privata marknaden genom WallRibbon.

Vi har varit en del av Garpco-gruppen (garpco.com) sedan 2007.

Varukorg

Stängt under sommaren W28-30 (8 juli - 28 juli) | Vi börjar leverera produkter igen tidigast den 29 juli | Glad sommar!

Rulla till toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?