Inspiration för företaget

< Övrig inspirationHall inspiration >

Walnut Ribbon-Wood Walnut Diamond Walnut ribbvägg Ribbon-Wood Smoked Oak kontor reception Ribbon-Wood Classic Oak matplats Ribbon-Wood Walnut Tumba Centrum Ribbon-Wood Classic Ash - Ida-salong Ribbon-Design Black Slate i en lobby Ribbon-Design Black Slate i en lobby Ribbon-Design Black Slate i en lobby Ribbon-Design Black Slate i en reception Ribbon-Design Black Slate i en reception Ribbon-Design Black Slate i en reception

Ribbväggar ger kontoret ett lyft!

Inredning på kontoret kan mycket väl påverka hur affärerna går. På kontoret är det viktigt att de anställda trivs och att kunder som kommer på besök får en bra känsla. Har du en butik är det såklart på samma sätt viktigt att butikslokalen gör ett bra intryck på alla potentiella köpare. Allt fler väljer därför att installera snygga ribbväggar för att åstadkomma en bra atmosfär. Dels skapar de ett professionellt intryck, dels dämpar de ljudet i rummet och gör det mer behagligt att vistas i.

En tystare arbetsmiljö

Att ribbväggar ger en mer behaglig arbetsmiljö beror på deras unika konstruktion. Med ribbor som vilar på en ljuddämpande akustikfilt, får helt enkelt ljudet sämre förutsättningar att studsa och studsa mellan väggarna. För ett kontor där det är mycket rörelser och prat, kommer det garanterat att göra en stor skillnad. Och en “tystare” och mer behaglig akustisk miljö kommer får konsekvensen att både koncentration och välbefinnande ökar. Dessutom kommer många besökare att uppskatta den prägel som ribbväggarna sätter, då det inte är svårt att få kontoret eller butiken att påminna om de populära och nedtonade miljöer som återfinns i lounger och i VIP-avdelningar på flygplatser världen över. Men utbudet och variationen av olika ribbväggar är stort, och har såklart möjlighet att skapa precis den kontorsmiljö du önskar.

Stort utbud och många variationer

Ribbväggarna från Wall Ribbon kan alltså varieras på många sätt, och medan en del har ribbor i trä, finns också en rad varianter som påminner om material som sten, cement och marmor. Genom att variera färger och nyanser på den underliggande akustikfilten, kan de fås att passa in i alla typer av miljöer.  Vill du ha ett kontor som är ljust och modernt väljer du till exempel ljusa träslag. För ett rustikt kontor som kanske påminner om en diskret lobby, väljer du mörkare. Gör upp en plan och anpassa sedan ribbväggarna för att tillföra både ljuddämpning och karaktär till kontoret i precis den omfattning som du vill.

Och att ribbväggarna är väldigt enkla att montera är naturligtvis ingen nackdel.

Varukorg

Semesterstängt V28-30 (8 - 28 juli)

Rulla till toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?