Inspiration ribbvägg i hall

Ribbväggar i hallen

Hallen är den plats i hemmet där det oftast är mest rörelse. Har man dessutom en stor hall kan det hända att det också är en plats där folk samlas för att umgås. Men om dörren ut mot gatan står på glänt kan det leda till störande eko. Genom att installera ribbvägg i hallen bidrar man inte bara till att skapa en mysig och trevlig atmosfär, utan man får också en betydligt dämpad ljudmiljö. Det uppmuntrar till umgänge och trevliga samtal och gör hallen till en perfekt plats att ta emot sina gäster på.

Något för alla smaker

Smaken är som baken. En del vill att hallen ska vara en ljus plats som andas av moderna inslag. Andra vill ha en mer mörk och rustik ton som påminner om svunna tider. Oavsett så finns det i utbudet från Wall Ribbon något för alla. Med björk som träslag och en ljus akustikfilt skapar du en luftig hall som ger en känsla av stora ljusinsläpp. Väljer du istället mörkare träslag och en mörk akustikfilt, får du en mer dämpad stämning i rummet. Dessutom finns det en rad olika alternativ för den som vill att hallen ska influeras av hårda material såsom betong och sten, utan att för den skull behöva dras med det eko som annars följer med de nämnda materialen. Det finns alltså alla möjligheter att få precis den känsla som du önskar i din hall med våra akustikpaneler.

Enkla att installera

Att installera en ribbvägg kräver inte några förkunskaper. Dessutom kan du hela tiden anpassa akustikväggarna utefter dina behov. Det är fullt möjligt låta panelerna täcka hela väggar, liksom enbart delar av dem. Dessutom kan du installera dem i taket. Allt det här gör att du kan låta dem forma din hall precis som du vill, utan att behöva göra avkall på deras ljudisolerande egenskaper.

 

Varukorg
Scroll to Top

 

GRATIS PROVER

WS-Väggpaneler
 

Få pengarna tillbaka när
du beställer väggpaneler.

Gäller till och med den 30 november.