Ribbvägg & akustikpanel hall

< Inspiration företag | Inspiration kök >

Black Diamond Ash Barcode Diamond Ash Diamond Oak Diamond Oak Diamond Walnut Barcode Diamond Walnut Ribbon-Wood Walnut Walnut Diamond Ash Black Diamond Ash Ribbon-Wood Rustic Smoked Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Barcode Walnut hall Ribbon-Wood Black Diamond Ash hall Ribbon-Wood Black Diamond Ash hall Ribbon-Wood Classic Oak i hall Ribbon-Wood Classic Oak i vardagsrum Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut i hall och trappa Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Rustic Natural Oak Ribbon-Wood Rustic Natural Oak Ribbon-Wood Rustic Natural Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Design Alicante in hall och trapp

Akustikpanel i hall

Här hittar du inspiration för akustikpanel till din hall. Hallen är den plats i hemmet där det oftast är mest rörelse. Har man dessutom en stor hall kan det hända att det också är en plats där folk samlas för att umgås. Men om dörren ut mot gatan står på glänt kan det leda till störande eko. Genom att installera ribbvägg, vår akustikpanel med ribbor, i hallen bidrar man inte bara till att skapa en mysig och trevlig atmosfär, utan man får också en betydligt dämpad ljudmiljö. Det uppmuntrar till umgänge och trevliga samtal och gör hallen till en perfekt plats att ta emot sina gäster på.

Något för alla smaker

Smaken är individuell. Vissa vill att hallen ska vara en ljus plats som andas av moderna inslag. Andra vill ha en mer mörk och rustik ton som påminner om svunna tider. Oavsett så finns det i utbudet från Wall Ribbon något för alla. Med björk som träslag och en ljus akustikfilt skapar du en luftig hall som ger en känsla av stora ljusinsläpp. Väljer du istället mörkare träslag och en mörk akustikfilt, får du en mer dämpad stämning i rummet. Dessutom finns det en rad olika alternativ för den som vill att hallen ska influeras av hårda material såsom betong och sten, utan att för den skull behöva dras med det eko som annars följer med de nämnda materialen. Det finns alltså alla möjligheter att få precis den känsla som du önskar i din hall med vår akustikpanel.

Enkla att installera

Att installera en ribbvägg kräver inte några förkunskaper. Dessutom kan du hela tiden anpassa vår akustikpanel efter dina önskemål. Det är fullt möjligt låta panelerna täcka hela väggar, liksom enbart delar av dem. Dessutom kan du installera dem i taket. Allt det här gör att du kan låta dem forma din hall precis som du vill, utan att behöva göra avkall på deras ljudisolerande egenskaper.

Varukorg

Semesterstängt V28-30 (8 - 28 juli)

Rulla till toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?