LED-belysning till ribbvägg

< Inspiration kök | Inspiration sovrum >

Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut trappa Ribbon-Wood Walnut trapp ovanifrån Ribbon-Wood Walnut trappa Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak led-belysning

Ribbvägg med LED-belysning

Ribbväggar i såväl hem som på offentliga platser blir allt vanligare. Det är ett effektivt sätt att få ett “tystare” rum och på samma gång en bonad och professionell känsla i inredningen. Den senaste trenden är dessutom att låta LED-belysning kombineras med ribbväggar. Det skapar spännande möjligheter att skapa en ett rumsligt djup och är dessutom ett energisnålt belysningsalternativ.

Dimbar LED-belysning

Det är enkelt att montera LED-belysning på ribbväggar. Slingorna är något som du kan inhandla separat när du valt ut en ribbvägg. LED-belysningen monteras mellan träribborna i akustikpanelerna. Den svarta specialtillverkade aluminiumprofilen som medföljer är gjord för att passa perfekt. Med ledlisten följer även en kabel som är lätt att dölja bakom akustikfilten, vilket innebär att den inte är synlig efter montering. Belysningen är inte bara en energisnål ljuskälla, utan den är också dimbar. Det gör att du kan anpassa ljusstyrkan för att uppnå den känsla som du vill ha i rummet.

Endast fantasin sätter gränser

Ribbväggar med LED-belysning är något som passar i alla miljöer. De fungerar som ett spännande alternativ eller komplement till vanlig takbelysning, och kommer dessutom att ge rummet en känsla av rymd och djup. I hallen, såväl som i vardagsrummet, sängkammaren eller köket, kommer ribbväggar med LED-belysning att skapa en miljö som återfinns i exklusiva hotell och lounger. Möjligheten att dimma belysningen är också ett stort plus, då olika ljusstyrkor gör att du kan skapa olika stämningar i rummet.

Dimbar LED-belysning kan installeras i alla ribbväggar från WallRibbon. Det är bara din fantasi som sätter gränser för hur du använder belysningen för att framhäva och ge djup till ditt rum med ribbväggar.

Varukorg

Stängt under sommaren W28-30 (8 juli - 28 juli) | Vi börjar leverera produkter igen tidigast den 29 juli | Glad sommar!

Rulla till toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?