Ribbvägg & akustikpanel kök

< Inspiration hall | Inspiration LED-belysning >

Diamond Ash Walnut Walnut Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak kök Ribbon-Wood Classic Oak kök Ribbon-Wood Classic Oak i kök Ribbon-Wood Classic Oak i kök Ribbon-Wood Walnut i kök Ribbon-Wood Classic Oak i kök Ribbon-Wood Classic Oak köksö Ribbon-Wood Classic Ash Ribbon-Wood Classic Oak i kök Ribbon-Wood Classic Oak i kök Ribbon-Wood Classic Oak i kök Ribbon-Wood Classic Oak i kök

Akustikpanel för mysigare kök

Lyft ditt kök med vår akustikpanel. Köket är hemmets hjärta, lyder ett talesätt. Här samlas familj och besökare för att laga mat, äta den och njuta eller bara umgås. Det är en plats där samtalen flödar fritt, och där vardagens händelser avhandlas. Att skapa en trevlig stämning i köket är därmed något som är helt avgörande för att få ett hem som alla trivs att befinna sig i.

Ett av de mest effektiva sättet att skapa en sådan stämning är genom att installera ribbväggar från WallRibbon. De ljuddämpande egenskaperna hos dem gör att det blir en betydligt mer behaglig plats att vistas på, då det reducerar missljud och störande eko.

Stilar för alla smaker

Ribbväggar från Wall Ribbon finns i en mängd olika utföranden, för att kunna passa i köket som just du vill skapa. Den grundläggande konstruktionen i varje ribbvägg består av ribbor mot en ljudisolerande akustikfilt. Det gör att ribbväggarna kan varieras på en mängd olika sätt. Vill du ha ett ljusare kök som andas av modern stil, kan väggar i ljusa träslag på en likaså ljus akustikfilt komma att passa väl. Den här typen av design passar inte minst i skandinaviska hem. Vill du å andra sidan ha ett kök som har en större tyngd finns en rad mörkare träslag att välja bland. Kanske kan mörk ek med  en svart akustik filt passa? Såklart finner du i vårt utbud också varianter där nyanserna på ribborna och akustikfilten är olika, vilket skapar dynamik och variation i inredningen. Valet är ditt!

Men i köket kan det också vara lämpligt med ribbväggar som påminner om hårda material. Från WallRibbon hittar du sådana akustikväggar som påminner om bland annat sten, marmor och cement. Dessa är så välgjorda att även erfarna inredningsdesigners har svårt att skilja dem från originalmaterialen. Den stora vinsten blir att man helt slipper det jobbiga eko som annars kommer med valet av hårda ytor. Du får med andra ord ett kök som det är bekvämt att vistas i, oavsett hur höga skratt och högljudda diskussioner som utspelar sig i hemmets hjärta.

Ljudnivån är viktig

Ribbväggarna från WallRibbon fungerar som ljudabsorberande ytor tack vare den unika konstruktionen. Ribborna sprider ljudet i olika riktningar, medan akustikfilten dämpar. Det innebär att rummet helt enkelt blir tystare och mer behagligt att vistas i. Dessutom är akustikpanelerna modulära, vilket innebär att du enkelt kan installera dem hur du vill. Kanske vill du bara ha ett par plattor ovanför matbordet, eller så vill du att alla väggar i köket ska täckas av akustikplattor? Allt är möjligt. Och du kan dessutom installera panelerna i taket om du så önskar.

Varukorg

Semesterstängt V28-30 (8 - 28 juli)

Rulla till toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?