Inspiration ribbvägg uterum

< Inspiration TV-rum | Inspiration vardagsrum >

Diamond Ash Ribbon-Wood Walnut uterum Ribbon-Wood Rustic Grey Oak uterum Ribbon-Wood Rustic Grey Oak uterum Ribbon-Wood Rustic Grey Oak Ribbon-Wood Rustic Grey Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak

Ribbväggar i uterummet för högre mysfaktor

Uterum är ett populärt sätt för husägare att förlänga de varma årstiderna på. Med ett inglasat uterum, får du möjligheten att kunna njuta av trädgården under den tidiga våren och den sena hösten. Och för att göra utrymmet extra trevligt och bonat är ribbväggar ett bra val att inreda med. WallRibbon erbjuder ribbväggar som passar alla inredningsstilar och dessutom är enkla att montera. Den unika konstruktionen med ljudisolerande egenskaper kommer göra ditt uterum betydligt “tystare” och mer behagligt att vistas i tack vare ribbvägg.

Inslag av vackert trä eller “marmor”?

Utseendet på ribbväggar kan variera oerhört beroende på material och behandling av själva ribborna, samt hur akustikfilten är designad. Ribborna som är placerade på just denna, är det som ger ribbväggarna deras ljudisolerande egenskaper. Men utseendet kan varieras för att ge olika intryck. I många ribbväggar är ribborna gjorda av trä med olika egenskaper och behandling. Med ljusare träslag kan du få ditt uterum att kännas lätt och luftigt, då de ljusare tonerna reflekterar ljuset och skapar rymd. Men mörkare träslag, så som ek, kommer istället att ge uterummet en mer dämpad karaktär. Vad du väljer, beror såklart på vilket typ av uterum som du vill ha och vad som passar till inredningen i övrigt.

Om ditt uterum har en stenbeläggning kan det också vara en idé att överväga ribbväggar som just påminner om hårdare material. WallRibbon erbjuder ribbväggar som påminner om sten, marmor och cement. De är så välgjorda att även erfarna arkitekter har svårt att skilja dem från originalmaterialen. Samtidigt har de precis samma ljudisolerande egenskaper som alla andra ribbväggar i sortimentet.

Uterummet står redo

Ribbväggar kan installeras i uterummet helt efter dina egna behov. Kanske vill du bara ha några paneler på en vägg, eller täcka hela väggen för maximal ljudabsorbering. Oavsett så kommer ribbväggarna att bidra till att uterummet blir en mer behaglig plats att vistas på. Det finns nu goda förutsättningar för höga skratt och vilda diskussioner utan att besväras av jobbigt eko.

Varukorg

Semesterstängt V28-30 (8 - 28 juli)

Rulla till toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?