Inspiration ribbvägg TV-rum

< Inspiration trappa | Inspiration uterum >

Ribbon-Wood Walnut Rustic Grey Oak i TV-rum Classic Oak Ribbon-Wood Rustic Smoked Oak Diamond Oak Barcode Ribbon-Wood Walnut TV-rum Ribbon-Wood Walnut TV-rum Ribbon-Wood Walnut TV-rum Ribbon-Wood Classic Oak TV-rum Ribbon-Wood Oak vardagsrum Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Design Corten TV-rum Ribbon-Design Corten TV-rum Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood-Walnut TV-rum Ribbon Wood Walnut TV-rum

Ribbväggar i TV-rummet för bästa upplevelsen

Att inreda ett TV-rum där familj och vänner kan samlas för att titta på allt från äventyrsfilmer till romantiska komedier, är något som många drömmer om. Men för att få ett mysigt TV-rum krävs inte bara en TV och en bekväm soffa. Lika viktigt är att rummet som helhet inreds rätt och att inte har hårda väggar skapar jobbigt eko. Ett sätt att förena design och funktion är att installera designade och ljudabsorberande ribbväggar.

TV-rummet blir “tystare”

Hemligheten bakom de många designmöjligheterna och de ljuddämpande egenskaperna hos ribbväggar från WallRibbon är den unika konstruktionen. Ribborna, som finns i både trä och i andra material, placeras ovanpå en ljuddämpande akustikfilt. Det gör att ljudet helt enkelt får svårare att studsa. Ribborna delar upp ljudvågorna så att de skickas iväg åt olika håll, och akustikfilten dämpar. Om du väljer att inreda ditt TV-rum med akustikpaneler från WallRibbon får du helt enkelt en akustisk miljö som kommer att göra stämningen behaglig när du tittar på TV med familjen.

Konstruktionen gör också att ribbväggarna går att kombinera på många olika sätt. Du kan på så sätt matcha den befintliga inredningen i TV-rummet, oavsett vilken stil du valt. Med både ljusa träslag och en ljus akustikfilt, får du en lätt känsla. Men vill du har det mer mörkt och mysigt kan du välja mörka träslag och svarta akustikfiltar. Det finns dessutom varianter där akustikfilten och ribborna inte har samma toner. Till sist finns också varianter som påminner om hårda material så som sten och marmor, men som samtidigt är precis lika ljuddämpande som alla andra ribbväggar i sortimentet.

Med ribbväggar blir helt enkelt TV-rummet förhöjt både design- och ljudmässigt. Och du kan i lugn och ro samlas med familjen för nästa äventyr på rutan, vare sig det gäller skräckfilmer eller romantiska komedier.

Varukorg

Stängt under sommaren W28-30 (8 juli - 28 juli) | Vi börjar leverera produkter igen tidigast den 29 juli | Glad sommar!

Rulla till toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?